Ahad, 1 April 2018

Kebaikan Set Bersalin Shaklee Dan Harga Set Bersalin Shaklee 2018

Terima kasih kerana melawat blog www.superherolin.com. Harga Set Bersalin Shaklee 2018.

Set Bersalin Shaklee adalah antara yang popular dekat Malaysia sebab Shaklee tawarkan set bersalin moden untuk baiki dalam ibu baru lepas bersalin.

KENAPA MESTI GUNA SET BERSALIN SHAKLEE?

Set bersalin Shaklee fokus kepada penuhi keperluan nutrisi harian ibu yang sedang berpantang dan baby baru lahir.

1. Set bersalin Shaklee lengkap dengan protin, zat mineral, kalsium, omega, vitamin B Complex, vitamin C dan herba (alfalfa) sebagai milk booster.

2. Kesemua nutrisi ini baby akan dapat melalui susu badan ibu.

KEPENTINGAN ALFALFA COMPLEX SHAKLEE

1. Alfalfa ni memang milkbooster, you boleh baca mana-mana milk booster produk, mesti ada kandungan Alfalfa.

2. Alfalfa juga bantu kecutkan rahim, bersihkan rahim dan bertindak sebagai kacip fatimah. 

3. Alfalfa juga bagus untuk detoks dan badan tak berbau lepas amalkan Alfalfa Complex secara konsisten.

KEPENTINGAN ESP SHAKLEE

1. ESP bantu pekatkan susu ibu dan bekalkan protin sebagai building block untuk pembentukan sel baru ibu dan juga baby.

2. ESP bekalkan tenaga (instant energy) sepanjang hari jadi you tak rasa macam nak tarik rambut sampai putus sebab letih dan penat layan baby baru lahir.

3. ESP juga mudah disediakan dan rendah glisemik indeks (39 sahaja) jadi you rasa kenyang lebih lama dan tak sedih sangat bila makanan berpantang lambat dimasak untuk you.

4. Kulit jadi cantik dan tegapkan muscle. Baby pun jadi berisi yang tegap. Bukan berisi tapi badan lembik.

4. ESP kurangkan masalah keguguran rambut ibu baru lepas bersalin. Masalah keguguran rambut berpunca dari paras hormon yang turun mendadak lepas bersalin.


KEPENTINGAN OSTEMATRIX SHAKLEE

1. Kalsium dalam Set Bersalin Shaklee menjadi asas building block kepada tulang dan gigi ibu dan baby. Baby menyerap kebanyakan kalsium dari badan ibu, jadi ibu kena top up kalsium yang hilang dengan suplemen kalsium tambahan.

2. Ostematrix bantu atasi masalah sembelit lepas bersalin dan lembutkan najis supaya tak keras dan senang nak berak. Memang ngeri nak berak bila luka masih baru masa hari pertama bersalin kan. Rasa macam jahitan tu nak terburai. T-T

3. Elak pembekuan darah kepada ibu yang susah bergerak lepas bersalin.

4. Cepatkan pengecutan rahim dan kembali ke bentuk asal.

5. Kurangkan kebas tangan dan kaki. Oste juga bantu kurangkan sakit pinggang dan belakang.

6. Bantu ibu dapat tidur lena dan berkualiti lepas bersalin.

KEPENTINGAN VITAMIN C SHAKLEE

1. Ibu baru bersalin sangat perlukan Vitamin C untuk bantu luka bersalin sembuh cepat.

2. Vitamin C bantu kulit nampak sihat dan cantik.

3. Vitamin C juga boost imun ibu dan baby baru lahir dan elak dari sakit-sakit seperti selsema.

4. Bantu badan hasilkan kolagen dan elakkan kulit dari melendut dan menggelebeh.

KEPENTINGAN B COMPLEX

1. Vitamin B Complex bantu ibu baru lepas bersalin untuk kurang rasa stress dan legakan kesakitan.

2. Vitamin B Complex bantu kurangkan tekanan perasaan yang boleh buat rasa nak meroyan lepas bersalin. Happy mommy equals to happy baby.

3. Asid folik dalam B Complex Shaklee bantu buat sel dan tisu-tisu badan yang baru.

4. Bekalkan tenaga dan stamina kepada ibu semasa berpantang.

5. Tukar kalori menjadi tenaga supaya berat badan turun

6. Pelihara urat saraf ibu dari rosak akibat stress.

KEPENTINGAN VITALEA SHAKLEE

1. Vitalea Shaklee ditambah dengan IRON (zat besi). Penting untuk buat sel darah merah baru yang sihat dan kuat dan ganti darah yang hilang semasa bersalin.

2. Cegah anemia lepas bersalin.

3. Bantu ibu rasa cergas dan bertenaga lepas bersalin dan semasa berpantang.

4. Bantu ibu dapat zat dan mineral yang cukup terutamanya nutrien yang tak dari makan menu pantang. Menu pantang agak terhad.


KEPENTINGAN OMEGA GUARD SHAKLEE

1. Bantu badan rasa hangat semasa berpantang.

2. Lancarkan pengaliran darah dalam badan semasa berpantang.

3. Bantu berat badan turun secara terkawal.

4. Kawal paras kolesterol dan selera makan.

5. Bekalkan DHA dan EPA, elak ibu lepas bersalin dari sakit lupa dan bagus untuk perkembangan otak baby.

6. Mencairkan kahak dan legakan batuk. Kurangkan rasa takut nak batuk terutamanya ibu yang bersalin secara ceaserean.

7. Bagus untuk melindungi sendi dan saraf ibu baru bersalin.






HARGA SET BERSALIN SHAKLEE 2018

ESP                                850g                RM180                     1-2 bulan
Ostematrix                      120 biji             RM70                      1 bulan
Omega Guard                 90 biji               RM150                    1 bulan
Vitamin C                        180 biji             RM105                     6 bulan
B Complex                      120 biji             RM65                       4 bulan
Vitalea                             120 biji             RM105                     1.5 bulan
Alfalfa Complex               300 biji RM65/ 700 biji RM115         1 bulan / 2.5 bulan

# Tak termasuk kos postage

Admin ada beri jadual makan dan cara makan yang betul dan berkesan semasa konsultasi.

Setiap customer SET BERSALIN SHAKLEE, admin akan bagi SPECIAL GIFT. 



Cara dapatkan SET BERSALIN SHAKLEE

1. Wasap admin pada nombor 013-4141176


2. Tekan link dibawah untuk terus wasap admin.

http://lindashaklee.my/


3. Beli terus di laman web Shaklee Malaysia dengan tekan link dibawah