Ahad, 1 April 2018

Kebaikan Set Bersalin Shaklee Dan Harga Set Bersalin Shaklee 2018

Terima kasih kerana melawat blog www.superherolin.com. Harga Set Bersalin Shaklee 2018.

Set Bersalin Shaklee adalah antara yang popular dekat Malaysia sebab Shaklee tawarkan set bersalin moden untuk baiki dalam ibu baru lepas bersalin.

KENAPA MESTI GUNA SET BERSALIN SHAKLEE?

Set bersalin Shaklee fokus kepada penuhi keperluan nutrisi harian ibu yang sedang berpantang dan baby baru lahir.

1. Set bersalin Shaklee lengkap dengan protin, zat mineral, kalsium, omega, vitamin B Complex, vitamin C dan herba (alfalfa) sebagai milk booster.

2. Kesemua nutrisi ini baby akan dapat melalui susu badan ibu.

KEPENTINGAN ALFALFA COMPLEX SHAKLEE

1. Alfalfa ni memang milkbooster, you boleh baca mana-mana milk booster produk, mesti ada kandungan Alfalfa.

2. Alfalfa juga bantu kecutkan rahim, bersihkan rahim dan bertindak sebagai kacip fatimah. 

3. Alfalfa juga bagus untuk detoks dan badan tak berbau lepas amalkan Alfalfa Complex secara konsisten.

KEPENTINGAN ESP SHAKLEE

1. ESP bantu pekatkan susu ibu dan bekalkan protin sebagai building block untuk pembentukan sel baru ibu dan juga baby.

2. ESP bekalkan tenaga (instant energy) sepanjang hari jadi you tak rasa macam nak tarik rambut sampai putus sebab letih dan penat layan baby baru lahir.

3. ESP juga mudah disediakan dan rendah glisemik indeks (39 sahaja) jadi you rasa kenyang lebih lama dan tak sedih sangat bila makanan berpantang lambat dimasak untuk you.

4. Kulit jadi cantik dan tegapkan muscle. Baby pun jadi berisi yang tegap. Bukan berisi tapi badan lembik.

4. ESP kurangkan masalah keguguran rambut ibu baru lepas bersalin. Masalah keguguran rambut berpunca dari paras hormon yang turun mendadak lepas bersalin.


KEPENTINGAN OSTEMATRIX SHAKLEE

1. Kalsium dalam Set Bersalin Shaklee menjadi asas building block kepada tulang dan gigi ibu dan baby. Baby menyerap kebanyakan kalsium dari badan ibu, jadi ibu kena top up kalsium yang hilang dengan suplemen kalsium tambahan.

2. Ostematrix bantu atasi masalah sembelit lepas bersalin dan lembutkan najis supaya tak keras dan senang nak berak. Memang ngeri nak berak bila luka masih baru masa hari pertama bersalin kan. Rasa macam jahitan tu nak terburai. T-T

3. Elak pembekuan darah kepada ibu yang susah bergerak lepas bersalin.

4. Cepatkan pengecutan rahim dan kembali ke bentuk asal.

5. Kurangkan kebas tangan dan kaki. Oste juga bantu kurangkan sakit pinggang dan belakang.

6. Bantu ibu dapat tidur lena dan berkualiti lepas bersalin.

KEPENTINGAN VITAMIN C SHAKLEE

1. Ibu baru bersalin sangat perlukan Vitamin C untuk bantu luka bersalin sembuh cepat.

2. Vitamin C bantu kulit nampak sihat dan cantik.

3. Vitamin C juga boost imun ibu dan baby baru lahir dan elak dari sakit-sakit seperti selsema.

4. Bantu badan hasilkan kolagen dan elakkan kulit dari melendut dan menggelebeh.

KEPENTINGAN B COMPLEX

1. Vitamin B Complex bantu ibu baru lepas bersalin untuk kurang rasa stress dan legakan kesakitan.

2. Vitamin B Complex bantu kurangkan tekanan perasaan yang boleh buat rasa nak meroyan lepas bersalin. Happy mommy equals to happy baby.

3. Asid folik dalam B Complex Shaklee bantu buat sel dan tisu-tisu badan yang baru.

4. Bekalkan tenaga dan stamina kepada ibu semasa berpantang.

5. Tukar kalori menjadi tenaga supaya berat badan turun

6. Pelihara urat saraf ibu dari rosak akibat stress.

KEPENTINGAN VITALEA SHAKLEE

1. Vitalea Shaklee ditambah dengan IRON (zat besi). Penting untuk buat sel darah merah baru yang sihat dan kuat dan ganti darah yang hilang semasa bersalin.

2. Cegah anemia lepas bersalin.

3. Bantu ibu rasa cergas dan bertenaga lepas bersalin dan semasa berpantang.

4. Bantu ibu dapat zat dan mineral yang cukup terutamanya nutrien yang tak dari makan menu pantang. Menu pantang agak terhad.


KEPENTINGAN OMEGA GUARD SHAKLEE

1. Bantu badan rasa hangat semasa berpantang.

2. Lancarkan pengaliran darah dalam badan semasa berpantang.

3. Bantu berat badan turun secara terkawal.

4. Kawal paras kolesterol dan selera makan.

5. Bekalkan DHA dan EPA, elak ibu lepas bersalin dari sakit lupa dan bagus untuk perkembangan otak baby.

6. Mencairkan kahak dan legakan batuk. Kurangkan rasa takut nak batuk terutamanya ibu yang bersalin secara ceaserean.

7. Bagus untuk melindungi sendi dan saraf ibu baru bersalin.






HARGA SET BERSALIN SHAKLEE 2018

ESP                                850g                RM180                     1-2 bulan
Ostematrix                      120 biji             RM70                      1 bulan
Omega Guard                 90 biji               RM150                    1 bulan
Vitamin C                        180 biji             RM105                     6 bulan
B Complex                      120 biji             RM65                       4 bulan
Vitalea                             120 biji             RM105                     1.5 bulan
Alfalfa Complex               300 biji RM65/ 700 biji RM115         1 bulan / 2.5 bulan

# Tak termasuk kos postage

Admin ada beri jadual makan dan cara makan yang betul dan berkesan semasa konsultasi.

Setiap customer SET BERSALIN SHAKLEE, admin akan bagi SPECIAL GIFT. 



Cara dapatkan SET BERSALIN SHAKLEE

1. Wasap admin pada nombor 013-4141176


2. Tekan link dibawah untuk terus wasap admin.

http://lindashaklee.my/


3. Beli terus di laman web Shaklee Malaysia dengan tekan link dibawah

Cara Untuk Hilangkan Sakit Gastrik | Harga Set Gastrik Shaklee 2018

Terima kasih kerana melawat blog www.superherolin.com. Bagaimana Set Gastrik Shaklee bantu kurangkan sakit gastrik atau pedih perut.



APA ITU GASTRIK?

Gastrik adalah kondisi di mana asid dalam perut mula menghakis lapisan dalam perut. Jadi berlaku luka dan keradangan dalam perut. Asid yang menghakis perut yang menyebabkan sakit perut yang berpanjangan dan amat pedih. Jika dibiarkan tanpa rawatan, gastrik boleh membuat 'lubang' dalam perut. Tanda awal lubang tersebut adalah bila ada ulser dalam perut.




CARA ESP SHAKLEE KURANGKAN SAKIT GASTRIK

Cara ESP Shaklee bantu atasi masalah gastrik ialah dengan bekalkan protin yang cukup kepada badan untuk baiki tisu yang rosak dan mati pada lapisan perut. Protin juga kurangkan keradangan yang berlaku pada lapisan perut. Last sekali protin juga penting untuk baiki ulser dalam perut.

Kenapa kena ambil ESP dan bukan makan protin dari sumber haiwan sahaja?

Okay, yes memang bila makan ikan, ayam dan daging, kita dapat protin dari sumber haiwan. Betul tu, cuma masalah dia adalah berapa banyak protin tu kita berjaya serap sepenuhnya?

ESP bekalkan 14g protin dalam bentuk mudah hadam dan mudah diserap. ESP Shaklee ada skor PDCASS 1.0. Penyerapan terbaik. 1.0 bermaksud you serap protein tu sepenuhnya dan sangat sedikit protein keluar dari badan sebagai najis.

ESP juga bantu sistem penghadaman you untuk slow down kerana kehadiran protin lambatkan penghasilan asid hidroklorik dalam perut. Perut akan keluarkan asid sebagai tanda (signal) yang perut you kosong dan you kena makan untuk neutralkan asid dalam perut.

ESP juga adalah bersifat alkali dan akan bantu neutralkan lebihan asid hidroklorik dalam perut supaya you dah tak menderita sakit gastrik.


Honestly jika you menderita sakit gastrik dah lama dan letih hadap sakit pedih perut sampai terpaksa bergantung pada ubat sahaja. Ini adalah masa untuk you try ESP Shaklee untuk bantu masalah gastrik.

CARA PEPPERMINT GINGER PLUS SHAKLEE KURANGKAN SAKIT GASTRIK

Peppermint Ginger Plus Shaklee bantu kurangkan rasa angin, loya dan muntah-muntah. Boleh rasa kesan dia dalam masa 1 minggu. Jadi you akan kurang rasa sakit dan rasa nak muntah bila sakit gastrik mula menyerang.

Peppermint (pudina) dalam Peppermint Ginger Plus juga bantu kurangkan sakit kepala dan sakit-sakit badan bila gastrik.

Fennel (jintan) dalam Peppermint Ginger Plus bantu kurangkan kembung perut dan keluarkan angin melalui sendawa atau kentut.

Anise (bunga lawang) juga bagus untuk kesihatan sistem penghadaman. Ia bantu hasilkan asid hidroklorik daam perut.

CARA OSTEMATRIX SHAKLEE KURANGKAN SAKIT GASTRIK

Ostematrix Shaklee adalah pil kalsium yang mudah serap. Ostematrix bantu neutralkan asid dalam perut dan kurangkan sakit cramp akibat gastrik.

Biasanya kalau sakit gastrik orang suruh minum susu kan, susu juga bagus untuk neutralkan asid dalam perut, tapi kalau dah rasa terlalu sakit perut, masih rasa nak minum susu ke?

Kalau tak tahan sangat admin sarankan you simpan 1 botol Ostematrix, makan 4 biji untuk 1000mg kalsium mudah serap.

CARA B COMPLEX SHAKLEE KURANGKAN SAKIT GASTRIK

B Complex Shaklee kurangkan stress dan legakan kesakitan. B Complex adalah sekumpulan vitamin B. Bukan 1 jenis je. B Complex Shaklee ada semua 8 jenis vitamin B yang lengkap. Jadi makan 1 biji  B Complex untuk dapat semua manfaat dari semua jenis vitamin B.

Kenapa kurangkan stress? Aku sakit perut gastrik bukan stress! 

Salah satu punca gastrik adalah tekanan dan stress melampau. Ada orang bila dia stress, badan dia akan mula tunjukkan simptom sakit. Ada orang akan mula dapat pain cramp dan gastrik, ada orang dapat migrain. Setiap orang ada simptom berlainan tapi punca dia adalah sama iaitu STRESS. 


Kami ada testimoni consumer menderita gastrik selama 16 tahun dah tak ada gastrik lepas amalkan ESP, Peppermint Ginger Plus, Ostematrix, dan B Complex secara konsisten.





HARGA SET GASTRIK SHAKLEE 2018


Satu cannister ESP ada 850g soy protein powder untuk kegunaan 1-2 bulan. RM180.

Satu botol Peppermint Ginger Plus ada 90 biji. Tahan 1-1.5 bulan. RM55.

Satu botol Ostematrix ada 120 biji. Tahan sebulan. RM70.

Satu botol B Complex ada 120 biji. Tahan 2-4 bulan. RM65.

# Harga tak termasuk pos.

Wasap admin untuk konsultasi cara makan dan waktu makan. Admin juga akan bagi SPECIAL PRICE dan SPECIAL GIFT dekat customer admin.


Cara dapatkan SET GASTRIK SHAKLEE

1. Wasap admin pada nombor 013-4141176

2. Tekan link dibawah untuk terus wasap admin