Ahad, 1 April 2018

Cara Untuk Hilangkan Sakit Gastrik | Harga Set Gastrik Shaklee 2018

Terima kasih kerana melawat blog www.superherolin.com. Bagaimana Set Gastrik Shaklee bantu kurangkan sakit gastrik atau pedih perut.



APA ITU GASTRIK?

Gastrik adalah kondisi di mana asid dalam perut mula menghakis lapisan dalam perut. Jadi berlaku luka dan keradangan dalam perut. Asid yang menghakis perut yang menyebabkan sakit perut yang berpanjangan dan amat pedih. Jika dibiarkan tanpa rawatan, gastrik boleh membuat 'lubang' dalam perut. Tanda awal lubang tersebut adalah bila ada ulser dalam perut.




CARA ESP SHAKLEE KURANGKAN SAKIT GASTRIK

Cara ESP Shaklee bantu atasi masalah gastrik ialah dengan bekalkan protin yang cukup kepada badan untuk baiki tisu yang rosak dan mati pada lapisan perut. Protin juga kurangkan keradangan yang berlaku pada lapisan perut. Last sekali protin juga penting untuk baiki ulser dalam perut.

Kenapa kena ambil ESP dan bukan makan protin dari sumber haiwan sahaja?

Okay, yes memang bila makan ikan, ayam dan daging, kita dapat protin dari sumber haiwan. Betul tu, cuma masalah dia adalah berapa banyak protin tu kita berjaya serap sepenuhnya?

ESP bekalkan 14g protin dalam bentuk mudah hadam dan mudah diserap. ESP Shaklee ada skor PDCASS 1.0. Penyerapan terbaik. 1.0 bermaksud you serap protein tu sepenuhnya dan sangat sedikit protein keluar dari badan sebagai najis.

ESP juga bantu sistem penghadaman you untuk slow down kerana kehadiran protin lambatkan penghasilan asid hidroklorik dalam perut. Perut akan keluarkan asid sebagai tanda (signal) yang perut you kosong dan you kena makan untuk neutralkan asid dalam perut.

ESP juga adalah bersifat alkali dan akan bantu neutralkan lebihan asid hidroklorik dalam perut supaya you dah tak menderita sakit gastrik.


Honestly jika you menderita sakit gastrik dah lama dan letih hadap sakit pedih perut sampai terpaksa bergantung pada ubat sahaja. Ini adalah masa untuk you try ESP Shaklee untuk bantu masalah gastrik.

CARA PEPPERMINT GINGER PLUS SHAKLEE KURANGKAN SAKIT GASTRIK

Peppermint Ginger Plus Shaklee bantu kurangkan rasa angin, loya dan muntah-muntah. Boleh rasa kesan dia dalam masa 1 minggu. Jadi you akan kurang rasa sakit dan rasa nak muntah bila sakit gastrik mula menyerang.

Peppermint (pudina) dalam Peppermint Ginger Plus juga bantu kurangkan sakit kepala dan sakit-sakit badan bila gastrik.

Fennel (jintan) dalam Peppermint Ginger Plus bantu kurangkan kembung perut dan keluarkan angin melalui sendawa atau kentut.

Anise (bunga lawang) juga bagus untuk kesihatan sistem penghadaman. Ia bantu hasilkan asid hidroklorik daam perut.

CARA OSTEMATRIX SHAKLEE KURANGKAN SAKIT GASTRIK

Ostematrix Shaklee adalah pil kalsium yang mudah serap. Ostematrix bantu neutralkan asid dalam perut dan kurangkan sakit cramp akibat gastrik.

Biasanya kalau sakit gastrik orang suruh minum susu kan, susu juga bagus untuk neutralkan asid dalam perut, tapi kalau dah rasa terlalu sakit perut, masih rasa nak minum susu ke?

Kalau tak tahan sangat admin sarankan you simpan 1 botol Ostematrix, makan 4 biji untuk 1000mg kalsium mudah serap.

CARA B COMPLEX SHAKLEE KURANGKAN SAKIT GASTRIK

B Complex Shaklee kurangkan stress dan legakan kesakitan. B Complex adalah sekumpulan vitamin B. Bukan 1 jenis je. B Complex Shaklee ada semua 8 jenis vitamin B yang lengkap. Jadi makan 1 biji  B Complex untuk dapat semua manfaat dari semua jenis vitamin B.

Kenapa kurangkan stress? Aku sakit perut gastrik bukan stress! 

Salah satu punca gastrik adalah tekanan dan stress melampau. Ada orang bila dia stress, badan dia akan mula tunjukkan simptom sakit. Ada orang akan mula dapat pain cramp dan gastrik, ada orang dapat migrain. Setiap orang ada simptom berlainan tapi punca dia adalah sama iaitu STRESS. 


Kami ada testimoni consumer menderita gastrik selama 16 tahun dah tak ada gastrik lepas amalkan ESP, Peppermint Ginger Plus, Ostematrix, dan B Complex secara konsisten.





HARGA SET GASTRIK SHAKLEE 2018


Satu cannister ESP ada 850g soy protein powder untuk kegunaan 1-2 bulan. RM180.

Satu botol Peppermint Ginger Plus ada 90 biji. Tahan 1-1.5 bulan. RM55.

Satu botol Ostematrix ada 120 biji. Tahan sebulan. RM70.

Satu botol B Complex ada 120 biji. Tahan 2-4 bulan. RM65.

# Harga tak termasuk pos.

Wasap admin untuk konsultasi cara makan dan waktu makan. Admin juga akan bagi SPECIAL PRICE dan SPECIAL GIFT dekat customer admin.


Cara dapatkan SET GASTRIK SHAKLEE

1. Wasap admin pada nombor 013-4141176

2. Tekan link dibawah untuk terus wasap admin



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda tentang post saya kali ini? Tinggalkan komen anda dibawah.